Inspireret af Bølgerne
Jibe Longboards er started af Alexander S. Bengtsen, efter en længere rejser rundt om jorden med indblik i nye mennesker og nye kulturer. "Én kultur eller lisstil der gjorde mig hooked var SURFING".

Hjemvendt til den danske hovedstad - København, blev Jibe Longboards således til efter et intenst forhold til- og beundring af surflivsstilen, mixet med urbane impulser. "Ingen surf i KBH, men masser af asfalt'surfing"!

”The surfing way, in the big city”

Det blev en realitet

Tidligt i 2012 blev Jibe Longboards født i København - Nørrebro. Med et skub fra iværksætter institutionen Inkubatoren på Copenhagen Business Academy, blev drømmer en dansk surf-/ longboarding virksomhed opfyldt over de næste 6 måneder. Jibe Longboards blev taget fantastisk imod fra både glade butikker og glade forbrugere.

Alexander S. Bengtsen var og er stadig manden bag Jibe; "Vi arbejder hårdt og intenst på at dele vores passion for longboarding til alle. Det kan måske biddrage positivt til andres liv, som det har gjort for mit".

Ét år senere ...

Jibe Longboards har og er involveret i en lang række nationale longboard-inspireret initiativer med alt fra lokale-/nationale events, Dansk Longboarding Magasin, social-media platforme, hjemmesider, PR mv. Nye produkter og en masse glade kunder har fulgt, sammen med en stigende interesse for longboarding in Danmark.

Om ét år fra nu... "Vi fortsætter med at udvikle LIVSSTILEN i Danmark og i Udlandet"

Forretningsgrundlag
Vi tror på at alternative transport muligheder er fremtiden, frem for benzin-drevne maskiner. At have det sjovt på samme tid er sku da bomben.

Jibe Longboards er stiftet for netop at promovere en fantastisk måde at transportere sig selv - longboarding. Om formålet er at cruise, carve, køre freestyle-, downhill- eller slalom, det er simpelt: "Fra A til B på den fede måde"

Livsstilen
Longboarding er mere end en sport. Inspireret af surf livsstilen, er longboarding gadens svar på en hanglose og adrenalin-søgende mentalitet. Det handler om at søge, finde og udleve ens fulde potentiale.

Longboarding får mennesker samlet og er åben for alle - "det er vi nede med hos Jibe".

Vores input
Sammen med mennesker der deler vores passion for longboarding, er målet at etablere og udvikle longboarding som en sport, kultur og livsstil mennesker kan relatere til og være en del af. Vi vil skabe og bakke op om nye og kreative koncepter og initiativer, for at nå vores mål.

Udlivke longboards af høj kvalitet, med unikke designs til rimelige priser er vores produkt.

Designs
Alle vores longboards er designet af unge og passionerede kunstnere der har samme værdigrundlag som os. Dette samarbejde med ligesindede er baseret på synergi, udvikling og sjov!

Longboarding handler om at have det sjovt og nyde livet

Vi lægger den største ære i at promovere dette

// Jibe Longboards