Jibe Longboards støtter og arrangere longboard- & skate relaterede initiativer.
- PROMOTING A PASSION

LONGBOARD SESSION
I samarbejdemed Nautic Surfshop, arrangere we hvert år en fælles longboard tur gennem Københavns gader. I en kæmpe longboard-flok cruiser vi fra Østerbro til Kbh Kabel Park, hvor DM i Wakeboard, kolde øl & sodavand og grill pølser venter os. Alle er velkommen til at deltage.

 

COPENHAGEN LONGBOARD EVENT
Vores lokale longboarder Nicklas Persson, startede i 2011 DK's første 4-real longboard event, hvor longboardere fra hele landet kunne mødes og Shredde. Jibe Longboards støttede dengang og vil selvfølgelig fortsætte stilen fremover.

 

FLATSPOT ÅRHUS
Den danske Downhill scene vokser og vokser. Flatspot blev i 2013 afviklet med stor succes, hvor netop Downhill var i fokus. Vi ser frem til endnu et fedt longboard event fra de Århusianske Downhill drenge og vil fortsat biddrage med hvad end vi kan!

 

LONGTREK DENMARK
10 hårde danske longboard homies mødtes i juli 2013 og begav sig ud på deres livs longboard rejse. Fra Esbjerg til Esbjerg (DANMARK RUNDT) på 33 dage, shreddede de ambitiøse gutter 1.500 km. førend turen/rekorden var i hus. Fantastisk eventyr - Jibe støtter 110 %

 

BOARDS TOWARDS
En dedikeret gruppe unge danske asfalt riddere, kontaktede os omkring deres projekt - Berlin til Gardasøen, PÅ LONGBOARD. Ingen tvivl om at sådanne rejser er lige hvad Jibe handler om. BigUp til jer selv drenge!

 

ALLERØD LONGBOARD EVENT
Sammen med Allerød Ungdomsskole har vi forsøgt, for første gang nogensinde, at inspirerer de lokale unge med en alternativ aktivitetsgren - longboarding. Målet er at få flere unge væk fra Computeren og ud på gaden - under åben himmel og give den gas.

 

LONGBOARD WORKSHOP
En ny måde at underholde, udfordre og inspirere unge mennesker rundt om i landet. Sammen med en lang række ungdomsskoler, har vi skabt et tilbud til de unge, hvor de for muligheden for at designe, bygge og konstruere deres HELT EGET longboard.

 

DM Surf Tour
Longboarding har ligesom Jibe Longboards sine rødder i surf kulturen. Så selvfølgelig vil vil støtte op omkring et super fedt nyt initiativ der skal samle og udbrede surf kulturen i Danmark. Vi er meget begejstrede for de nye surf impulser i Danmark og ser frem til nogle fede events!

 

CPH Freeride Session
Sammen med DM i Stoleræs, fik we afspærret Kbh's stejleste bakken - Valby Bakke, KUN til longboardere. Jibe Longboards samlede nogle af Danmarks skarpeste riders, til et stort longboard show til glæde for både lokale og turister. Super lækker dag!

 

Hvis du har ideér, input eller kunne tænke dig vores opbakning til dit event, så tal med os! Vi er altid klar på at støtte op om fede longboard- & skate initiativer.